ROUTE DU SOLEIL PRESENTEERT

SNOWBREAK

Komende winter palmen we met Route du Soleil naar jaarlijkse gewoonte een volledig bergdorp in. Met enkele duizenden enthousiastelingen trekken we dit jaar richting ministaat Andorra.

Dit was snowbreak 2016

Andorra

Wow, Andorra!? Yes! In Andorra ligt één van de mooiste en grootste skigebieden ter wereld. Het domein van Grandvalira. Het is het allergrootste van de Pyreneeën, telt 210 km pistes, heeft enkele wereldkampioenschappen en Olympische Spelen achter de rug in een recent verleden en is in 2017 dé uitvalsbasis voor Route du Soleil Snowbreak!

HOOGGELEGEN

Ons dorp, Pas de la Casa
ligt op 2000m hoogte

Uitgestrekt Skigebied

210 km pistes
6 valleien

Voor experts & beginners

35 km zwarte pistes
62 km rode pistes
79 km blauwe pistes
34 km groene pistes

TAXFREE

In Andorra liggen de prijzen voor zwaar getaxeerde producten tot 50% lager dan bij ons.

WINTER
GAMES

Hoewel we in één van de machtigste gebieden ter wereld zitten is er ook nog heel wat te doen op en rond de pistes. Deze extra-sportieve facetten komen tot uiting tijdens de onze eigenste Winter Games!

Tubing

Waterski

Archery

Jump & Freeze

Big Airbag

Langlauf Contest

Xxl snowbowling

Santa run

Banana Slalom

Side
Dishes

Daarnaast kun je je eveneens verwachten aan enkele leuke stunts die in het hooggebergte van Andorra zullen plaatsvinden.

APRES-SKI

Na elke ski- en snowboarddag verrijst er dagelijks een prachtig podium uit de sneeuw. In het centrum van ’t dorp hebben we onze eigen feesthal waar de optredens ’s avonds doorgaan. Ten slotte hosten we ook nog twee clubs in Pas de la Casa.

HELLO BANK!

Zoals bij elk van onze projecten krijgen de leden van Hello bank! een heleboel voordelen. Zo is er elke avond een gratis Hello Hour (van 21h-22h) met alle drank à volonté voor alle Hello! members. Daarnaast kunnen de Hello Members zich gedurende de week nog verwachten aan een aantal speciale extraatjes!

Ben je hello member? Vul je IBAN-code dan in op je persoonlijke profiel. Ben je nog geen Hello member? Klik dan hier om het te worden. Hello bank! dé bank voor de jonge avonturier die zelden thuis is: 100% mobiel en 100% gratis.Praktisch

Inschrijven

Gebeurt in teams van 2 tot 12 personen. Iedereen moet 18 jaar zijn op de dag van vertrek.

 

Er zijn appartementen van 4p, 6p, 8p en 10p, sommige teams zullen dus appartementen moeten combineren. Ben je met minder dan het aantal bedden in het appartement dat je kiest heb je de mogelijkheid om een toeslag te betalen voor de lege bedden, of je appartement te delen met een ander team.

 

De online inschrijvingen gaan open op zaterdag 1 oktober 2016 om 12h. De eerste die zich inschrijft maakt het team aan met teamwachtwoord, de anderen voegen zich daarna toe aan dit team (binnen de 10 dagen). Snowbreak is al 3 jaar op rij uitverkocht in oktober. We raden je dan ook aan niet te lang te wachten.

 

Hoeveel kost het

 

Standard ticket: 470 €

Snowbreak is volledig uitverkocht sinds 28 oktober 2016.

 

Deze prijs is inclusief logement 7d, skipas 6d, winter games, optredens, prijzen & après-ski activiteiten. Wil je het bustransport er bij nemen dan betaal je 70 € extra

 

HEEN

We vertrekken op vrijdagavond 3 februari om 22h uit Antwerpen (Parking Antwerp Boxing Academy, Slachthuislaan 70), Gent (Flanders Expo Parking P7b), Leuven (Parking Brabanthal) en Brussel (Jubelpark). aankomst in Andorra is voorzien rond zaterdagmiddag. We voorzien een aperitiefke, een snack en al een heleboel activiteiten. We leggen ook één zaterdag(avond)bus in op 4 februari. Mensen die met de auto rijden zijn welkom in Andorra vanaf zaterdagmiddag 12h.

 

TERUGKEER

We keren terug op zaterdagnamiddag 11 februari uit de bergen. Er is een afstapplaats in Gent (Station Dampoort), Leuven (Station), Antwerpen (Station Berchem) en Brussel (Atomium).

 

WAAR SLAPEN WE?

We logeren in studio's en appartementen die voorzien zijn van keuken en al het nodige sanitair.

 

WAT IS ER INBEGREPEN?

In de prijs is inbegrepen:

  • Verblijf van 7 nachten (zaterdagmiddag 4 feb - zaterdagmiddag 11 feb)
  • Skipas 6d (van zo 5 feb. t.e.m. vr 10 feb.) (210 km pistes)
  • Deelname aan de Winter Games + kans op prijzen
  • Festivalbandje : (Toegang tot de optredens)

  • Vervoer H/T per autobus
  • (70€ extra)

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik heb betaald, maar dit staat nog niet in mijn login zone?

Dat is normaal, het duurt altijd enkele dagen voordat de betalingen geregistreerd worden van de bank naar onze site. Moest het binnen een week nog niet in orde zijn geef je maar een seintje aan Jana.

Zijn er foto’s van de appartementen?

We hebben zo goed als alle appartementen in Pas de la Casa, Andorra. Je kan steeds foto’s bekijken op booking.com. Vooral in Frontera Blanca hebben we veel appartementen.

Kan ons team naast een andere team naar keuze liggen?

In december sturen we een mail uit waarbij elk team een andere team kan kiezen bij wie ze in de buurt willen liggen. Wij doen er dan alles om aan jullie zo dicht mogelijk bij elkaar te leggen. Teams die 2 of meerdere appartementen hebben krijgen hierop voorrang en worden automatisch zo dicht mogelijk bij elkaar gelegd.

WAT KAN IK NOG VIA RDS FIXEN?

  • Allianz Reis- & Annulatieverzekering
  • Uitbreiding skipas laatste zaterdag
  • Ski & Snowboardmateriaal (Prijzen op de inschrijfpagina)
  • Ski & Snowboardlessen (Prijzen op de inschrijfpagina)

 

NOG VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vind je op onze website geen antwoord op je vraag, of wil je ons gewoon iets vertellen dan hebben we het liefst dat je dit hiernaast (in de commentbox) post. Op die manier kan iedereen helpen om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden of je probleem op te lossen.

 

Is je vraag wat persoonlijker en wil je écht niet dat iedereen dit leest, dan kan je ook een mailtje sturen naar jana@routedusoleil.org. Begin je mailtje met "Allerliefste Jana," dan antwoordt ze 't snelst!

Inschrijven

Maak je keuze hieronder. De inschrijving verloopt via je facebook account. We gebruiken dit enkel om je basisgegevens & profielfoto al in te vullen en je aanwezig te zetten voor het event op facebook. Probleempjes met de inschrijvingsapplicatie mogen gemaild worden naar onze nerds@routedusoleil.org