Honderden jongeren van over heel Vlaanderen komen in juli samen om het einde van de lockdown te vieren. We zitten al meer dan een jaar opgesloten in ons eigen kot, tijd dat er een einde aan komt! Samen komen we hier uit!
♦ 30 juli 2021 ♦

SECRET GARDEN

Ons bevrijdingsfeest gaat door op een fabelachtige locatie in België, die we op een latere datum bekend zullen maken.

HET MAGISCHE GEBEUREN

Na anderhalf jaar binnen zitten en opofferingen maken, organiseren we een legendarisch “gebeuren” om het einde van het bubbeltijdperk te vieren. Denk hierbij aan bakken confetti, opblaasflamingo’s, schaamteloze danspartijen, innige omhelzingen en maskerloze happy faces. Allemaal zaken die het leven zo plezierig maken en waar we allen keihard terug naar snakken.

BOOK NOW

De inschrijvingen zijn open, de plaatsen zijn beperkt!

Swipe en neem een sneak peek in onze Garden!

HOSTS OF THE EVENING

Gedurende het weekend zullen onderstaande hosts het hele gebeuren feestelijk aan elkaar praten. Kan jij met 1 van hen op de foto gedurende het spektakel dan maak je kans op een reischeque van €250!

*Enige gelijkenissen naar bestaande personen berusten op louter toeval.

Swipe en ontdek onze hosts!
*Enige gelijkenissen naar bestaande personen berusten op louter toeval.

LINE-UP

Gedurende het hele weekend zullen er enkele muzikale natuurtalenten van eigen bodem na een anderhalfjaar lange winterslaap nog eens hun kunsten live kunnen tentoonstellen.

Houd de Facebook en Instagram pagina in de gaten voor updates over de line-up!

Swipe en ontdek de volledige line-up!

EN WA ME DIENE CORONA?!?

Wij zijn enorm blij dat de kogel eindelijk door de kerk is! De bevrijding zal plaatsvinden voor 5000 gelukkigen op vrijdag 30 juli 2021!

WACHTLIJST

Nog even een boodschap van algemeen nut:

Het Grote Bevrijdingsfeest is SOLD OUT!

Je kan jezelf nu registreren op de wachtlijst! Indien er een ticket vrijkomt krijg je een mailtje en dan heb je 24u de tijd om jouw plekje te claimen.

KOM UIT UW KOT

‘K MEEN HET EH

~ Ons Maggie ~

ALGEMENE INFO

~ Gebracht door de Nationale Bevrijdingsraad ~

Online inschrijven kan via deze website vanaf NU!

Bij inschrijving kies je al je gewenste opties, maar deze kan je nog wijzigen tot uiterlijk 15 mei 2021.

Inschrijven gebeurt via deze website in teams van 1 tot 15 personen. Afhankelijk van het aanbod zijn er kampeerplekken voor in totaal 2000 personen. De eerste persoon die inschrijft maakt een nieuw team aan, kiest de grootte van de vriendengroep. Hierna krijgt deze persoon een unieke link in zijn mailbox. De andere personen voegen zich daarna (binnen de 10 dagen) toe aan deze groep door zich via de unieke link in te schrijven. Bij inschrijving kies je al je gewenste opties. Maar geen zorgen, je kunt deze nog wijzigen tot ten laatste 15 mei 2021.

Is jouw groep groter dan 15 personen? Stuur ons dan na inschrijving een mailtje en dan maken wij van jouw team een SUPERTEAM.

Route du Soleil is specialist in jongerenreizen sinds 2010 en maakt deel uit van de reisorganisatie Travelbase.

Iedereen die zichzelf nog jeugdig voelt en zin heeft om te feesten in welkom! De enige vereiste is dat je +16 bent op de dag van het evenement zelf, maar een maximumleeftijd is er niet!

Het Grote Bevrijdingsfeest opent zijn deuren op vrijdag 30 juli  2021.

We vertrekken op vrijdag 30 juli 2021 met bussen uit Antwerpen (14u00), Gent (14u30), Leuven (15u00) en Brussel (15u30). Het exacte uur & de vertrekplaats worden 2 weken voor vertrek medegedeeld via e-mail en op de website. De terugkeer staat gepland op zaterdag 31 juli om 12u00. Iedereen is terug op de locatie waar je vertrok om 13u00.

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van al de prijzen en wat er juist is inbegrepen in Het Grote Bevrijdingsfeest:
Het Grote Bevrijdingsfeest €17,-

Inbegrepen in deze prijs:

  • Sanitaire voorzieningen
  • Toegang tot het festivalterrein
  • Ontelbaar opblaas flamingo’s en andere leden van het dierenrijk
  • Tonnen confetti en vuurwerk
  • Het feest van de eeuw
  • Optredens van verschillende artiesten

Optioneel: Volgende zaken kan je ook nog bij je inschrijving regelen. Dit zal je binnenkort kunnen bijboeken.

  • Bustransport heen en terug
  • Camping (1 nacht)

Zowel op het festivalterrein als op de camping zullen er voldoende eet- en drinkgelegenheden aanwezig zijn. Eigen drank op het festivalterrein is uiteraard verboden. Alles wordt aangeboden aan studentikoze prijzen.

Registreer jezelf voor de wachtlijst!