• laptopmockup_sliderdy
 • laptopmockup_sliderdy
Snowbreak?

Deze winter bouwen we traditiegetrouw een rustig bergdorpje om tot Village du Soleil voor een festivalweek vol ski & boardplezier, spectaculaire Winter Games, en de vetste open air après-ski met o.a. Yellow Claw, Gunther D en 2 Fabiola.

Wat is het plan?

Op 30 januari 2015 vertrekt de RdS karavaan met aan boord een handvol top DJ's & artiesten, een fanfare en 200 teams die het beste van zichzelf geven in de Winter Games!

Samen veroveren we Les Orres 1800, één van de meest zuidelijk gelegen Alpendorpjes, en bouwen we het om tot Le Village du Soleil.

Dagelijks staat er een Winter Game op het menu, de één al knettergekker dan de andere, waarin de deelnemende teams het tegen elkaar zullen opnemen. Na het sportieve gebeuren toveren we het skidorp om in één groots winterfestival met o.a. Yellow Claw, Gunther D, 2 Fabiola en vele anderen.


Snowbreak 2015
Trailer
YouTube
Vorige editie
YouTube

Winter Games

Dagelijks nemen de Snowbreak Teams het tegen elkaar op in een winterse discipline, geïnspireerd op een bestaande Olympische sport met ludiek addendum. Elke dag worden mooie prijzen uitgedeeld aan de dagwinnaars, en het team dat zich finaal tot overwinnaar kroont krijgt deze zomer een weeklang een villa met zwembad cadeau in Zuid-Frankrijk!

Dag 1

Waterski

Dag 2

XL Snow Bowling

Dag 3

Santa Run

Dag 4

Big Air Contest

Dag 5

Flamingo Hunt

Dag 6

Biathlon


STRIJD MEE IN DE WINTER GAMES EN WIN EEN WEEKLANG
EEN VILLA MET ZWEMBAD VOOR JE HELE TEAM!
Après Ski

Wie niet van een feestje houdt gaat beter niet op Snowbreak. Na het skiën bouwen we de Place Centrale om tot een après-ski walhalla en 's avonds hebben we de grootste feesttempel van de zuidelijke alpen ter onzer beschikking waar vele DJ's en Live bands zullen aantreden. Bij goed weer zal de après-ski doorgaan op één van de bergtoppen!


Main Stage
Apres-ski Stage
Mountain Stage
Line-upWaarheen?

We kozen dit jaar opnieuw voor een skistation dat we volledig kunnen ownen: Les Orres 1800. Met haar 300 zonnedagen per jaar lijkt dit de ideale bestemming voor Snowbreak 2015. Het is dan ook geen toeval dat onze residentie over één van de enige verwarmde buitenzwembaden in de Alpen beschikt.

Les Orres beschikt over ruim 100 KM skipistes (hoog gelegen: tot 2720m en sneeuwzeker), genoeg dus om een hele week nieuwe stroken te ontdekken. Bovendien staat het gebied bij boarders en freestyle skiërs bekend om haar uitgebreide off-piste mogelijkheden.


Heen en terug?

De RdS karavaan vertrekt op vrijdagavond 30 januari na een warm-up event in Gent. Zondagochtend 8 februari zijn we terug met de hele groep (er zijn terugkeerbussen terug naar Gent, Leuven of Antwerpen).
Praktisch !

Inschrijven?

Inschrijven gebeurt in teams van 2 tot 12 personen. Iedereen moet 18 jaar zijn op de dag van vertrek. Er zijn appartementen van 4p, 6p, 8p en 10p, sommige teams zullen dus appartementen moeten combineren.

De totale prijs voor transport, logement, skipas, competitie, concerten, prijzen & après-ski activiteiten is 450 EUR. Wens je niet mee te gaan met de bus, dan betaal je 360 EUR.

De online inschrijvingen gaan open op donderdag 2 oktober 2014 om 12h.


360 €
Zonder vervoer
Inschrijven
450 €
Met bus H/T
Inschrijven

Hieronder vind je enkele vaak gestelde vragen over de trip. Vind je hieronder geen antwoord op je vraag, of wil je ons gewoon een haiku voorlezen dan hebben we het liefst dat je dit hiernaast (in de commentbox) post. Op die manier kan iedereen helpen om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden of je probleem op te lossen.

Is je vraag wat persoonlijker en wil je écht niet dat iedereen dit leest, dan kan je ook een vriendelijk mailtje sturen naar snowbreak@routedusoleil.org, liefst in oud-nederlandsche volzinnen of in dichtvorm.


We logeren in een moderne residentie (5 jaar oud) in Les Orres 1800. De residentie is gelegen vlak naast de piste en is voorzien van verwarmd buitenzwembad. Slapen gebeurt in studio's van 4 tot 10 personen. Elke studio heeft een eigen balkon.

In de prijs van 450 EUR is begrepen:

 • verblijf van 7 nachten (zaterdagmiddag 31/1 - zaterdagmiddag 7/2)
 • vervoer H/T per autobus
 • skipas 6d Les Orres (100 KM piste)
 • deelname aan de winter games + kans op prijzen
 • Toegang tot de optredens
 • gratis shotjes, drankjes,...

Korting krijg je als je je eigen vervoer regelt (-90 €), dan mis je uiteraard een deel van de pret..

Of course, je kan dit ter plaatse regelen, of direct bij je inschrijving. Als je't bij je inschrijving betaalt is het +/- 15% goedkoper.

Ski- of Snowboardlessen: 120 EUR (6 halve dagen les)

Materiaalhuur:

 • enkel ski's brons (58 EUR)
 • enkel ski's zilver (78 EUR)
 • enkel ski's goud (98 EUR)
 • ski's & boots brons (68 EUR)
 • ski's & boots zilver (88 EUR)
 • ski's & boots goud (108 EUR)
 • enkel snowboard zilver (70 EUR)
 • enkel snowboard goud (90 EUR)
 • snowboard & boots zilver (80 EUR)
 • snowboard & boots goud (100 EUR)
 • enkel boots - zilver (40 EUR)
 • enkel boots - goud (50 EUR)
Goud - Zilver - Brons is de kwaliteit van het materiaal. Goud is nieuw materiaal van dit skiseizoen, Zilver is maximum 1 jaar oud (dus wordt al het tweede seizoen verhuurd) en Bronskan nog ouder zijn.

Ja, we bieden de High-Risk verzekering aan van Protections (onderdeel van de Connections groep). Je kan hier de algemene voorwaarden lezen, of hier de zogenaamde kleine lettertjes.

Natuurlijk! De Winter Games nemen maar een beperkt deel van de dag in, en zullen zich vaak afspelen na 17H! Tijd genoeg dus om te freestylen..

Domme vragen bestaan niet..Inschrijven

Snowbreak is voorbij!

Nieuwste Residents du Soleil

Contact

info@routedusoleil.org

Google+

Privacy Policy

Service du Soleil

Steek je graag de handen uit de mouwen? Werk je graag in team? Hou je van avontuur, zon en feest, en heb je weinig slaap nodig? Dan is een vervoeging bij de Service du Soleil misschien wel iets voor jou!