SERVICE DU SOLEIL 2018

De Service du Soleil is het vrijwilligerslegioen van Route du Soleil, en is zowel de ruggengraat als het gezicht van onze organisatie.


Is dat iets voor mij?

Ben je ouder dan 18 jaar en steek je graag de handen uit de mouwen? Werk je graag in team? Hou je van avontuur, zon en feest, ben je gepassioneerd door events en heb je weinig slaap nodig? Dan is een vervoeging bij de Service du Soleil-familie misschien wel iets voor jou!

Oké, ik wil erbij, wat moet ik doen?

Hiernaast kan je klikken op aanmelden (ook wie eerder al in de Service zat moet dit nog eens doen, al je gegevens zullen reeds ingevuld staan). Bij je aanmelding kan je als nieuweling aangeven welke specifieke talenten je hebt en welke rollen jou op het lijf zijn geschreven.

Het Servicejaar loopt van november 2017 - oktober 2018, de grote nieuwe instroom is dus jaarlijks begin oktober. Dan houden we selecties op basis van intakegesprekken.

Op basis van deze gesprekken kijken we of de Service du Soleil iets voor jou is. Zo ja, word je opgeleid tot volwaardig lid van de Service du Soleil op het fameuze Service du Soleil Weekend

Ik was er te laat bij, kan ik mij alsnog aanmelden voor de zomer?

Jup! Soms kan het echter gebeuren dat we doorheen het jaar in aanloop van de zomer nog hier en daar vers bloed kunnen gebruiken, dan contacteren we toch nog de mensen die zich na oktober aanmeldden. Wanneer de nieuwe instroomperiode begint krijgen deze mensen ook opnieuw een uitnodiging.

Voor vragen of opmerkingen over de service, mail naar de Chef du Soleil: tijl@routedusoleil.org