ROUTE DU SOLEIL PRESENTS
SNOWBREAK

29 JAN - 6 FEB 2016

Deze winter bouwen we twee rustige bergdorpjes om tot Village du Soleil voor een festivalweek vol ski & boardplezier, spectaculaire Winter Games, en de vetste open air après-ski’s met o.a. Ronnie Flex & Lil Kleine, Jebroer en Timmie Tirol.

WAT IS HET PLAN ?

Op 29 januari 2016 vertrekt de RdS karavaan met aan boord een handvol top DJ's & artiesten, een fanfare en 200 teams die het beste van zichzelf geven in de Winter Games!

Door de massale volkstoeloop van vorige edities hebben we dit jaar moeten kiezen om 2 bergdorpjes in te palmen. Een dorpje in een supergroot gebied (Les 4 Vallées) en een dorpje in een middelgroot gebied (Chamrousse)

Dagelijks staat er een Winter Game op het menu, de één al knettergekker dan de andere, waarin de deelnemende teams het tegen elkaar zullen opnemen. Na het sportieve gebeuren toveren we het skidorp om in één groots winterfestival met o.a. Ronnie Flex & Lil Kleine, Jebroer en Timmie Tirol


MEER INFO INSCHRIJVEN

DIT WAS SNOWBREAK 2015..

YouTube

THE WINTER GAMES

Dagelijks nemen de Snowbreak Teams het tegen elkaar op in een winterse discipline. Elke dag worden mooie prijzen uitgedeeld aan de dagwinnaars, en het team dat zich finaal tot overwinnaar kroont krijgt volgende zomer een weeklang een villa met zwembad cadeau in Zuid-Frankrijk!EN IS ER SOMS OOK EEN FEESTJE ? INSCHRIJVEN

Dag 1: Snowrafting

Dag 2: Snow Archery

Dag 3: XXL Bowling

Dag 4: Big Air Contest

Dag 5: Banana Slalom

Dag 6: Santa Run

Dag 7: Waterski

Dag 8: WK Poepslee

LINE-UP

Wie niet van een feestje houdt gaat beter niet op Snowbreak. Na het skiën bouwen we het dorp om tot een après-ski walhalla en 's avonds hebben we telkens een eigen feestzaal ter onzer beschikking waar vele artiesten zullen aantreden. Bij goed weer zal de après-ski doorgaan op één van de bergtoppen! Onderstaande artiesten hebben reeds bevestigd!OK! IK GA MEE, MAAR GAAN WE HEEN? INSCHRIJVEN

Crazy Sir G
Tous les Deux
René Opsedee
Flavour Drop

Tweemaal hetzelfde programma. Jij kiest het skigebied...

CHAMROUSSE

100 KM PISTES


355 EUR

435 EUR

Chamrousse is een middelgroot skigebied op een boogscheut van Grenoble waar de Olympische Winterspelen nog zijn doorgegaan. Vandaar dat er nog steeds twee Olympische pistes te vinden zijn. De appartementen zijn opmerkelijk nieuwer en comfortabeler dan de doorsnee franse skigebieden (zie foto). Er is zelfs een buitenzwembad met sauna aanwezig. 's Avonds hebben we er een eigen feestzaal en een après-ski podium!

VEYSONNAZ

220 KM PISTES (uitbreidbaar tot 412 km)


415 EUR

495 EUR

Les 4 vallées is het grootste skigebied van Zwitserland en één van de grootste ter wereld. We palmen er een klein dorpje in aan de voet van de pistes: Veysonnaz. We hebben er ook een eigen feestzaal en een après-ski tipi.

Voordelen voor Hello! members

Zoals bij elk van onze projecten krijgen de leden van Hello bank! een heleboel voordelen. Zo is er elke avond een gratis Hello Hour (van 21h-22h) met alle drank à volonté voor alle Hello! members. Daarnaast kunnen de Hello Members zich gedurende de week nog verwachten aan een aantal speciale extraatjes!

Ben je hello member? Vul je IBAN-code dan in op je persoonlijke profiel. Ben je nog geen Hello member? Klik dan hier om het te worden. Hello bank! dé bank voor de jonge avonturier die zelden thuis is: 100% mobiel en 100% gratis.DE PRAKTISCHE KANT...

Inschrijven

Inschrijven gebeurt in teams van 2 tot 12 personen. Iedereen moet 18 jaar zijn op de dag van vertrek. Er zijn appartementen van 4p, 6p, 8p en 10p, sommige teams zullen dus appartementen moeten combineren. Ben je met minder dan het aantal bedden in het appartement dat je kiest heb je de mogelijkheid om een toeslag te betalen voor de lege bedden (120 EUR per bed), of je appartement te delen met een ander team.

De totale prijs voor transport, logement, skipas, winter games, optredens, prijzen & après-ski activiteiten is 435 EUR voor Chamrousse en 495 EUR voor 4 Vallées. Wens je niet mee te gaan met de bus, dan betaal je 80 EUR minder.

De online inschrijvingen gaan open op woensdag 7 oktober 2015 om 12h. De eerste die zich inschrijft maakt het team aan met teamwachtwoord, de anderen voegen zich daarna toe aan dit team.


Heen

We vertrekken op vrijdagavond 29 januari om 23h van op Flanders Expo in Gent na een startevent. We vertrekken zo laat mogelijk omdat de appartementen pas betreden kunnen worden om 17h. De aankomst in de skioorden is voorzien rond zaterdagmiddag. We voorzien een aperitiefke, een snack en al een heleboel activiteiten.

We leggen ook één zaterdag(avond)bus in op 30 januari (enkel naar Chamrousse!). Mensen die met de auto rijden zijn welkom in het skidorp vanaf zaterdagmiddag 12h.


Terugkeer

We keren terug op zaterdagochtend 6 februari om 10h uit de bergen. Er is een afstapplaats in Gent (Station Dampoort), Leuven (Station) of Antwerpen (Station Berchem). We zullen rond 22h 's avonds terug in't land moeten zijn, afhankelijk van het verkeer. Wie een skipas nam voor de laatste zaterdag (of wie gewoon zin heeft om nog een dagje berglucht op te snuiven) kan ook vertrekken met de bus op zaterdagavond 6 feb, deze rijdt ook naar Gent, Leuven & Antwerpen.


Waar slapen we?

We logeren in studio's die voorzien zijn van keukentje, balkon en al het nodige sanitair.


Wat is er inbegrepen?

In de prijs van 435 EUR (Chamrousse) en 495 EUR (4 Vallées) is inbegrepen:

  • Verblijf van 7 nachten (zaterdagmiddag 30/1 - zaterdagmiddag 6/2)
  • Vervoer H/T per autobus
  • Skipas 6d (van zo 31 jan. t.e.m. vr 5 feb.) (100 KM piste Chamrousse, 220 KM pistes 4 Vallees*)
  • deelname aan de Winter Games + kans op prijzen
  • Toegang tot de optredens
  • Regelmatig gratis shotjes, drankjes,...

Wie met de auto komt krijgt een korting van 80 EUR.


Wat kan ik nog via RdS Fixen?

  • Protections High Risk Reis- & Annulatieverzekering, 35 € (meer info - algemene voorwaarden)
  • Ski & Snowboardmateriaal (Prijzen staan op de inschrijfpagina)
  • Uitbreiding naar 412 KM pistes (enkel voor 4 vallées), 80 €
  • Ski/snowboardlessen, 5 voormiddagen, 120 €

Nog vragen of opmerkingen?

Vind je op onze website geen antwoord op je vraag, of wil je ons gewoon iets vertellen dan hebben we het liefst dat je dit hiernaast (in de commentbox) post. Op die manier kan iedereen helpen om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden of je probleem op te lossen.

Is je vraag wat persoonlijker en wil je écht niet dat iedereen dit leest, dan kan je ook een mailtje sturen naar jana@routedusoleil.org. Begin je mailtje met "Allerliefste Jana," dan antwoordt ze 't snelst!

DOMME VRAGEN BESTAAN NIET...

INSCHRIJVEN VOOR SNOWBREAK 2016

Maak je keuze hieronder.
De inschrijving verloopt via je facebook account*.

NIEUW TEAM INSCHRIJVEN BIJ BESTAAND TEAM

* We gebruiken dit enkel om je basisgegevens & profielfoto al in te vullen en je aanwezig te zetten voor het event op facebook. Probleempjes met de inschrijvingsapplicatie mogen gemaild worden naar onze nerds@routedusoleil.org

Contact

info@routedusoleil.org

Google+

Privacy Policy